Soul Body Fusion

Lizzie at homeFolk kommer i kontakt med Soul Body Fusion för att deras själ har kallat och längtat.


Alla längtar vi väl efter vår själ och att komma i kontakt med oss själva.


Kolla in småbarn hur härligt fria och i kontakt med livet de är. Så där har vi en gång också varit.

Vi kom till jorden med själen intakt men så kom också livet med den ena svåra händelsen eller traumat efter den andra.... vilket gör att vi förlorar en liten bit av vår själ och oss själva.

Soul Body Fusion gör att själen integreras mera i kroppen.... vi får in mer ljus och styrka.....vi blir mer oss själva.

Efter min workshop med Jonette Crowley som är upphovsmakare till SBF tog mina andliga förmågor ett stort språng. SBF är ett fantastiskt och enkelt verktyg som inte lämnar någon oberörd.


Jag kan se och känna av vad som sker i din kropp under sessionerna, den här gåvan är jag otroligt glad och tacksam för att den gör att jag kan hjälpa dig på ett mycket djupare sätt. Numera berättar jag om vad jag sett och känt efter vi är färdiga.


Något som har kommit upp på sistone är tidigare liv. En kund till mig hade en stor sorg som hon burit hela livet och som inte hade en aning vad det berodde på. Hon hade varit hos många men ingen kunde hjälpa henne. I en session kunde jag se ett tidigare liv och orsaken till sorgen och efter det försvann också sorgen.


Jag tror anledning till att tidigare liv dyker upp nu, är att vi kan ha själssår som behöver komma upp till ytan och läkas.”Har slutat med mina sömntabletter och lugna droppar på  kvällen. Fått tillbaka min livslust och glädje. Bakar, stickar och virkar något som jag inte gjort på flera år. Min irritation över små saker har försvunnit. Min nära och kära undrar vad som har hänt med mig.”    - Caroline, MalmöTack ännu en gång för all information du ger mig genom ditt unika sätt.

Att skanna av min kropp som du gör och kan se vad jag inte ens i min vildaste fantasi har en aning om..det är unikt.

Jag är så tacksam att du ger mig möjligheten att rätta till vad jag inte brytt mig om eller förträngt tidigare.

Nu har jag möjligheten att forma om mig:-). Tack.”   -Wivi, Skanör


”Jag har fått tillbaka en stor del av mitt naturliga lugn och jag är starkare i mig själv. Jag har blivit gladare så att omgivningen märker det. Jag känner ännu mer energi på qigongen och det är en underbar känsla. Mitt liv känns just nu helt fantastisk och jag kan med varmt hjärta rekommendera den SBF som Elisabet har förmåga att ge.” - Elisabeth, Trelleborg


"Efter första SBF:

Harmonisk, "ung" en känsla av att en tyngd av år lämnat mig, mer närvarande. Centrerad, balans mellan vä och hö sida, märktes tydligt på bikramyogan, klarar nu de balanserande övningarna, inget vinglande längre.


Efter andra SBF:

Mer öppen mot omgivningen, släpper in mina vänner på ett helt annat sätt, en enkelhet i vänskapen, samhörighet, glädje, även de som jag förut känt bra känns mer nära.


Efter tredje SBF:

Kunde känna hur blockering i halsen löstes upp. Ser med spänning fram emot vad som kommer att hända  ....


Tack Elisabet, du har och ger oss en fantastisk gåva." - Christina, StockholmAllaaaa

aaajfldskjifdjjflsjf