cut your cord

Lizzie at homeI bland är det bästa du kan göra....att bara släppa taget!


Släpp taget, du behöver släppa taget hör jag sägas. Jag hänger utanför ett stup och håller krampaktigt kvar i ett räcke när jag plötsligt släpper taget.


Jag släpper taget och faller fritt.... vilken frihetskänsla! Jag släpper taget om allt det som jag krampaktigt håller fast vid: mina rädslor! Mina rädslor om pengar, kärlek, jobbet och livet. Jag befinner mig i en djup meditation och får instruktioner att sätta mig som när jag gör cut your cord sessioner. Jag sätter mig på en stol och mittemot mig sitter Livet. Bara det att Livet kan inte nå mig för jag sitter i ett "skyddsrum" som jag själv byggt. Jag har ett litet teleskop som min ända kontakt med yttervärlden. Hmm...tänker jag är inte det här en perfekt beskrivning av mitt liv. Du är rädd för livet och du är rädd för allt det du vill ha säger Livet till mig. Ojdå det förklarar en hel del tänker jag. Jag blir visad vad som gjort mig rädd och stängd. Därefter kan det helas och renas. Plöstligt får jag enorm kärlek till Livet, hela mitt hjärta sjunger av glädje. Livet vill bara mig väl. Livet vill bara mig det bästa. Livet älskar mig. Jag ser hur skyddsrummet raseras och jag springer och sätter mig i knäet hos Livet. Livet tar min hand och tillsammans går vi sida vid sida och går ut möter världen.


Relationer relationer relationer...


Livet består ju av relationer. Vad är då en relation? Jo, det är hur du releterar till någon eller något. Det är en förbindelse, ett samband eller ett förhållande. Du har ju den uppenbara relationen med din partner, vänner, syskon, chefer, föräldrar, husdjur och arbetskamrater osv. Men visste du också att du har en relation med Livet, pengar, ditt hem och ditt företag osv. Ta det här med pengar som ett exempel, hur man relaterar och ser på pengar skiljer sig avsevärt från person till person....det ser kan du bla se hur olika personer hanterar pengar.


När jag sitter i en cut your cords session kan jag se hur din relation med x ser ut på energi nivå och hur den påverkar dig.

Om du har en relation som påverkar dig negativt som så att den gör dig trött, irriterad, ledsen eller arg är risken stor att ni har ett band/ cord mellan er som suger all din energi.


Jag hade ett par där mannen sög all sin partners energi. Hon var konstant irriterad på honom och sa ofta till honom: Du tar all min energi! Och det var precis det han gjorde utan att de medvetet visste om det. Hur blev relationen sen då? Jo det var lite ostadigt till en början men efter ett tag blev relationen bättre än någonsin. Hennes irritation och trötthet försvann direkt efter sessionen.


Alla sessioner sker via telefon och tar ca 40 min.

Jag berättar hela tiden vad jag ser och känner och gör allting med ditt godkännande.

Kontakta gärna mig om du har frågor.