Om mig

Lizzie at home


Feng shui kom till mig i en dröm

Min resa började för över 15 år sedan. En natt drömde jag om ordet FENG SHUI med stora bokstäver, jag hade aldrig hört talas om ordet innan och visste inte vad det betydde. Men det skulle jag snart få reda på för när jag slog på radion den morgonen pratade de just om feng shui. Jag visste att det här inte va någon slump så jag lyssnade med stooora öron.

De pratade bl a om effekten av rensa i röran och jag hade just rensat mina garderober.

Efter det här började jag läsa en massa böcker om ämnet och ganska fort bestämde jag mig för att utbilda mig till feng shui konsult. Jag anmälde mig till en utbildning innan jag ens hade pengar till det. Det kostade en hel del och jag jobbade som personlig assistent då.... men jag bara visste att jag skulle klara det och tjjohhhoo det gjorde jag. År 2002 blev jag diplomerad feng shui konsult, utbildad av Agnetha Nyholm Winqvist på Nordic school of feng shui.


Gick även en workshop med Karen Kingston när hon var här i Malmö. Där lärde jag mig att rena mitt hem med hennes underbara klockor från Bali. Nu för tiden använder jag en helt annan metod för att rena hem. Kan för min inre syn se och känna på energinivå på vad som pågår och renar sedan med olika energi tekniker.


För över ett år sedan fick jag till mig att lägga baguan(karta över hemmet)som man ursprungligen gjorde. Jag hade inte ens kommit halvvägs med mina förändringar den dagen när tre kunder hörde av sig, ett mycket gott tecken. Sedan dess har jag fortsatt med det nya sättet med mycket goda resultat.


En av mina viktigaste verktyg är meditationen här får jag till mig saker och har förfinat min förmåga att känna och läsa av energier i hemmen och även kroppen.

Jag älskar att jobba med energier det är grunden till allt.