Feng Shui konsultation

Lizzie at home


Ditt hem är en plats där du ska hämta kraft, glädje, inspiration och känna trygghet.


Visste du att attraktionslagen består av tre delar?


1. Heavenly luck...som är ödet eller karma. 33.3%

2. Human luck...som är våra handlingar och tankar. 33,3%

3. Feng shui....som är hur vi påverkas av vårt hem och omgivning .33,3%


Kanske har du gjort allt som de säger i the secret men ändå händer ingenting. 

Du har affimerat, tagit handlingar och gjort vision board och kommit en bit men sen har det tagit stopp. Då kan det vara så att vara att lösningen ligger i ditt hem.

Vi påverkas väldigt mycket av våra hem och där är det du som valt möblerna, tavlorna, färger osv och placerat ut allting där du tycker det ska vara.


Det är det här som är så himla spännande med feng shui för ditt hem säger väldigt mycket om vem du är och vart du är på väg. Vi kommer upptäcka dina blockeringar och även din omedvetna tankar och rädslor som begränsar ditt liv och det du vill åstadkomma.


Inom feng shui har vi något som kallas för baguan och är kartan över ditt hem där dina nio olika livsområden ligger. Vi har bla kärleks, välstånd, framgång, och karriär och livsväg områdena. Vi lägger baguan över ditt hem och ser var områdena ligger och förstärker dessa. Kanske du rent av saknar något område? Då åtgärdar vi detta.


Jag, Elisabet Johansson jobbar intutivt och läser av ditt hem på energinivå med bla feng shui som ett verktyg. Under 20 år har utveckat och förfinat min förmåga att läsa av energier i hem och även kroppen men var lugn jag gör inte detta utan din tillåtelse.


En konsultation tar ca två till fyra timmar och kostar 2500:- 

Ett återbesök eller konsultation per telefon ingår.

Eventuell resekostnad tillkommer.


Bokning och frågor: lizziejohansson@yahoo.se
.